De vereniging voor ondernemers in de regio

Met ruim 80 leden is Ondernemersvereniging Bergharen Hernen Leur Batenburg het contactpunt voor ondernemers die werken of wonen in die mooie regio! Een vereniging die sinds de oprichting op 26 oktober 1972 twee belangrijke doelstellingen heeft: Het (in een aangename sfeer) bevorderen van onderlinge en externe zakelijke contacten. Onbekend maakt onbemind. Daarom willen wij als ondernemersvereniging al onze leden een zo goed mogelijk platform bieden om hun bedrijf te profileren. Zodat ze hun netwerk kunnen uitbreiden en elkaar ‘business’ gunnen. En het communiceren met plaatselijke, regionale/landelijke overheden en instanties inzake gemeenschappelijke belangen. Naast branchegeoriënteerde belangenbehartiging hebben wij bijvoorbeeld een periodiek overleg met de Gemeente Wijchen (burgemeester, wethouder en de bedrijvencontactpersoon) en vertegenwoordigers van collega ondernemersverenigingen uit de gemeente. Dit economisch ondernemersplatform is bedoeld om te klankborden, nieuwe initiatieven te stimuleren en prioriteiten te stellen om zo het ondernemersklimaat te optimaliseren.

‘Met ruim 80 leden zijn we hét contactpunt voor ondernemers in de regio.’

Maak kennis met ons bestuur


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis.


Onze dorpen

Bergharen Bergharen is een Nederlands dorp in de gemeente Wijchen (provincie Gelderland). Op 1 januari 2015 telde Bergharen 1.835 inwoners. Het dorp Bergharen heeft twee kerken, een protestantse en een katholieke kerk. Ook heeft het dorp het grootste aaneengesloten rivierzandduingebied van West-Europa, grotendeels begroeid met bos.. lees meer